Categories: Produse

Lexmark X646dte – Imprimanta Multifunctionala pentru volum mare de pagini.

Timp de citit: 3 minutes

Dupa atata timp in care v-am prezentat calculatoare sh, laptopuri sh, servere rack si televizoare lcd e timpul sa va prezint o noua imprimanta multifunctionala proaspat sosita in magazin.

Este vorba despre imprimanta Lexmark X646dte, aceasta este o imprimanta multifunctionala A4 cu foarte multe facilitati si rezistenta sporita la un volum mare de lucru.
Imprimanta second hand uimeste prin faptul ca suporta cartuse cu autonomie intre 10.000 si 32.000 de pagini si are atat de multe functii incat nici nu stiu cu ce sa incep.
Cred ca cel mai bine ar fii sa incep prin a va spune ca are functie de Imprimanta Monocrom,
Copiator, Fax, Scanner color si Scanner in retea, iar acum o sa vorbim despre fiecare in parte dupa care o sa mai enumeram cateva caracteristici legate de hartie, interfata sialte facilitati aditionale.

Imprimanta Laser are o viteza de 48 de pagini pe minut A4 si 36 pagini pe minut duplex la rezolutii de 1.200 Image Quality, 1.200 x 1.200 dpi, 2.400 Image Quality, 600 x 600 dpi, iar prima pagina scoasa nu dureaza mai mult de 8.5 secunde.
Copiatorul are o viteza de 48 copii A4 pe minut (monocrom) si 50 copii plic pe minut(monocrom), iar prima pagina copiata iese in maxim 7.5 sdecunde. Copiatorul are functie de zoom de la 25 la 400 %.
Scannerul este de tip Flatbed cu ADF DADF (Single Pass Duplex), poate sa scaneze dimensiuni de la 216 x 335.6 mm pana la 8.5 x 14 inci la o rezolutie de 600 x 600 dpi, iar timpul de scanare este variabil in functie de dimensiuni si complexitatea paginilor scanate.
Imprimanta multifunctionala laser poate suporta protocoale pentru administrarea retelei ca: HTTP, HTTPs (SSL*/TLS), SNMPv1, SNMPv2c, SNMPv3, WINS, SLPv1, IGMP, BOOTP, RARP, APIPA (AutoIP), DHCP, ICMP, DNS si poate imprima in retea prin: LPR/LPD, Direct IP (Port 9100), Socket (Raw TCP/IP), IPP (Internet Printing Protocol), HTTP, NDS Queue-based Printing, NDPS/NEPS (Novell Distributed Print Services, Novell Netware Enterprise Print Services),Enhanced IP (Port 9400), FTP, TFTP.
Imprimanta mai suporta si protocoale de retea ca: TCP/IP Ipv4, IPX/SPX, AppleTalk, LexLink (DLC), TCP/IP Ipv6, iar securitatea retelei este asigurata prin: SSL Enabled Embedded Web Server, SNMPv3, TCP/IP port access control,  Comunicaţie autentificată şi criptată MarkVision Professional, Autentificare 802.1x: MD5, MSCHAPv2, LEAP, PEAP, TLS, TTLS, IPSec.
Despre fax nu va pot spune prea multe deoarece nu l-am testat insa va pot spune ca Modemul are o viteza de 33.6 Kbps si puteti trimite mailuri si faxuri direct de pe imprimanta.
Aceasta imprimanta multifunctionala Lexmark are un display touchscreen color e-Task cu o diagonala de 8-inch (20 cm) si un menu interactiv care include agenda telefonica si tastatura full Querty cu multe functii de control. Langa acest display gasiti si un port USB 2.0 la care puteti conecta unitati de memorie de pe care puteti printa, citi si trimite fisiere pdf, xls, doc, pwp si altele.
Porturile standard ale acestei imprimante alb/negru A4 constau intr-un port Ethernet 10/100BaseTX (RJ-45), 1 slot intern de card si un USB 2.0 ce permite conectare rapida la un pc.

Capacitatea de stocare a hartiei standard este de 500 coli in sertar, 500 coli in tava de iesire si 100 coli in feeder, iar greutatea hartiei suportate variaza intre 60 si 175 gsm.
Mediile de printare pot fii Carton, Etichete Dual Web, Plicuri, Etichete integrate, Etichete din hârtie, Hârtie normală, Etichete din poliester, Transparente, Etichete din vinil cu dimensiuni de tip Plicuri 10, Plicuri 7 3/4,Plicuri 9, A4, A5, Plicuri DL, Executive, Folio, JIS-B5, Legal, Letter, Statement, Universal.

Daca cumva am ratat vre-un detaliu legat de aceasta imprimanta sau aveti nelamuriri, va rugam sa accesati pagina Imprimante Second Hand sau sa ne contactati la numerele afisate pe site.

lexmark x646dte
admin

Recent Posts

Inteligența Artificială în Crearea de Videoclipuri Realistice din Fotografiile Trecutului

Inteligența artificială (IA) a revoluționat numeroase domenii, iar unul dintre cele mai fascinante progrese recente…

4 weeks ago

Asteroidul 2024 PT5: Un Nou Satelit Temporar al Pământului

Într-un eveniment rar și fascinant, Pământul va avea un nou satelit temporar începând cu 29…

3 months ago

Cum alegi smartphone-ul potrivit pentru tine

Alegerea unui smartphone poate fi o sarcină dificilă, având în vedere multitudinea de opțiuni disponibile…

4 months ago

Cum să îți Programezi Vacanța Perfectă cu Ajutorul Tehnologiei

Planificarea unei vacanțe poate fi o experiență plăcută și lipsită de stres atunci când folosești…

5 months ago

Cum să alegi camera foto potrivită

Alegerea camerei foto potrivite pentru nevoile și preferințele personale poate fi o provocare, având în…

6 months ago

Ce se întâmplă când ești tras într-o gaură neagră?

NASA a creat o vizualizare imersivă folosind supercomputerul Discover, care permite utilizatorilor să experimenteze un…

8 months ago